Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015. szeptember 13. 18:20 - S.Witwicky

#cybernatural#unfriended#LOL

unfriended_poster.jpgA Youtube-ra felkerült videó miatt egy középiskolás lány öngyilkosságot követ el.Az elhunyt haveri köre skype-on egyeztetik a hétvégi buli részleteit,mikor egy ismeretlen belép a beszélgetésbe,majd egy játékra ösztönzi a társaságot,amelyben kiderül,hogy senki sem olyan ártatlan és van olyan akinek a lelkiismerete sem tiszta a lány öngyilkosságát illetően.

unfriended-134.jpgJason Blum producer ismét belenyúlt a tutiba: 1 millióból 30 millát kaszált ezzel az egész egyszerű és remek,feszült horrorral.A film egész játékideje alatt egy PC monitort látunk és mindent amit a beszélgetésben résztvevők tesznek a világhálón.Megosztás a Facebook-on,Skype videóhívás közbeni privát chat.

unfriended.jpgNem kell millió dollárokért világsztárokat szerződtetni,sem méregdrága kamerákba és felszerelésekbe beruházni,elég pár webkamera,egy jó programozó és már kész is a tökéletes befektetés,mivel a nézők megvannak és meg is lesznek erre a mozira.Mi vagyunk azok,akik postolnak,like-olnak és tudnak szinte mindent a másikról,már az életünk része akarva akaratlanul.A film ezt ragadta meg és felrázta egy kis paranoiával.

Nem is kell ennél több,csak annyi,hogy megnézd! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozikon.blog.hu/api/trackback/id/tr847785398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása