Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. november 22. 20:40 - S.Witwicky

Dadan begurul,avagy a Szerb film!

Macskajaj?Dadan? Ha nem ezen a filmen nőttem volna fel,akkor talán még ütött is volna a Szerb film!Mennyi ingyen reklámot kapott ez a közepesnél egy fokkal jobb thriller: kritikusok,bloggerek írták,hogy minden idők legbrutálisabb filmje,egy srác a blogján kb. 20-szor leírta,hogy NE NÉZD MEG!!! 3A_serbian_film_006.jpgKész röhej!Hát most én is dobok egy reklámot ennek,az amúgy zseniálisan kivitelezett,agymenésnek.

Srdjan Spasojevic a rendezője(ki sem bírom mondani),akinek valami baj van ott fent,de sebaj bebizonyította,hogy bizony ők is tudnak jó minőségű thrillert szervírozni.Azt tudni kell róla,hogy nem sokat tartózkodott Szerbiában élete során,viszont állítása és filmje szerint remekül vágja,hogy mi megy ott kis hazájában,ezt az üzenetet ültette el nagyon burkoltan vagy épp nagyon nyilvánvalóan a filmjében,miszerint a kormány már születésüknél erőszakot hajt végre a polgárokon és azt egészen a halálukig folytatja,persze átvitt értelemben!Azért nem kellett volna szó szerint mozgóképpé alakítani e gondolatot,mert igen az egyik legmegrázóbb pillanata a filmnek az az... hát igen,az újszülött pornó!Nem lehet elmenni ez mellet szó nélkül.Aki ilyen gondolatot mozgóképpé konvertál az nem normális!De legalább szépen felépített filmről van szó.Legbrutálisabb?Nem!Leglélekölőbb?Nemnem!Legvéresebb?Közel sem!A vádak alaptalanok,viszont a színészi játék kiváló,zene 5-ös,fényképezés,hangulatteremtés ott van a topon,a trükkmestereknek meg oda az Oscar-t,igaz kicsit későn  Már említettem,hogy ez egy thriller,amiben rengeteg a gore,ám csak közepes,mert a fordulatok kiszámíthatók.Végezetül tényleg bánom,hogy a főszereplőben végig a szeretett Dádánunkat láttam és mikor begurult,csak az járt a fejemben,hogy 'Megb***om a narkós kú*** anyátokat!'fmngzbfbnn1snj1dcp4m.jpg Ez az a film aminek nagyobb a füstje,mint a lángja.Vártam a részeket,hogy hol mondom,hogy elég,de nem volt ilyen.Nálam a Mártírok viszi a pálmát,de az is inkább csak felidegesíti az embert.A Szerb film szóval nem szar film csak túl van magyarázva,egy kezdő rendező feltűnési viszketeksége,egy ilyen stáb nélkül nem került volna fel a térképre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozikon.blog.hu/api/trackback/id/tr956924543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása